Slavonsko Brodska 15A

Slobodnica, 35 252

+385 (0)91 2456 456

24/7 Služba za korisnike

info@herbst.hr

Javite se s povjerenjem

auto salon

posjetite nas

Odlične cijene, kratki rokovi isporuke!

KIA AUTO SALON

Zašto samo promatrati slike vozila na internetu? Pregledajte uživo KIA automobile u našem salonu na 400m2 u Slobodnici. Herbst d.o.o. je ovlašteni prodavatelj i serviser KIA vozila. Profesinalno i uslužno osoblje, stoji vam na raspolaganju s informacijama o vozilima, načinima kreditiranja i drugim savjetima. Provjerite najnovije akcijske cijene, uvijek imamo neko ugodno iznenađenje za vas. I ne zaboravite…samo KIA daje 7 godina garancije!!!

Nazovite nas još danas i ugovorite probnu vožnju!

Tel: 035 354 000

AUTO SALON

FINANCIRANJE

Znamo da je kupnja novog automobila financijski zahtjevan korak. Zato smo spremni pronaći naćin koji je za vas najpogodniji i najbezbolniji. Naše višegodišnje iskustvo nam omogućava iznalaženje najpovoljnijih opcija koje se uklapaju u vaše potrebe i mogućnosti. Ne oklijevajte i slobodno se posavjetujte s nama. Tu smo da vam pomognemo!

KIA MOTORS

 Kia Motors Corporation je osnovana 1944. godine i danas je jedna od najuspješnijih kompanija u auto industriji. Godišnje proizvede 3 milijuna automobila koji se prodaju u 172 zemlje svijeta. Proizvodnjom automobila za europsko tržište se bavi ogranak Kia Motors Europe, sa sjedištem u Frankfurtu, dizajnersko razvojnim centrom u Rüsselsheimu i ultra modernom tvornicom (s preko 500 robota) u slovačkoj Žilini. Voditelj dizajnerskog odjela je poznati Peter Schreyera, koji je prije toga godinama vodio dizajnerske timove u Audiju i Volkswagenu. U dizajnu sudjeluje i tim smješten u Kaliforniji. Kijinu izvanrednu dizajnersku nadarenost potvrđuju brojne europske i međunarodne dizajnerske nagrade. Kia je po mišljenju njemačkog Vijeća dizajnera apsolutni pobjednik natjecanja Automotive Brand Contest za najbolji automobilski dizajn.